ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ανάρτηση αποτελεί ένα είδος ελαστικού συνδέσμου που διαχωρίζει τις αναρτημένες (όπως είναι το πλαίσιο, η μηχανή, οι επιβάτες, κτλ.) με τις μη αναρτημένες (οι τροχοί, οι δίσκοι πέδησης, οι άξονες του διαφορικού, κτλ.) μάζες ενός οχήματος.

Κάθε σύστημα ανάρτησης αποτελείται από ένα σύνολο μηχανικών αρθρώσεων και συναρμογών, που συνεργάζονται με ελατήρια και αμορτισέρ και λειτουργούν για να ελέγξουν την κατακόρυφη ταλάντωση των τροχών και τη συνεπαγόμενη αυξομείωση της απόστασης τους από το αναρτημένο κυρίως σώμα του οχήματος.

Η λειτουργία των αναρτήσεων αφορά αφενός την άνεση κατά την οδήγηση, δηλαδή την μείωση των ταλαντώσεων που φτάνουν στο αμάξωμα και στην καμπίνα των επιβατών και αφετέρου το κυριότερο και σπουδαιότερο όλων το οποίο είναι η ασφαλής οδήγηση του οχήματος.

Mε χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημά μας 4ΤΡΟΧΟΙ - Γρηγορίου Λαμπράκη 403 στο Κερατσίνι, να συζητήσουμε το θέμα της σωστής ανάρτησης του οχήματός σας, όπου μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων, την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, θα επιλέξουμε για εσάς την βέλτιστη ανάρτηση του, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

 

 

 

 

 

 

Επιλέξτε (κάντε κλικ) στο λογότυπο της κάθε εταιρείας για να δείτε τα προϊόντα μας.

  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ  
PHOTO GALLERY ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΖΑΝΤΕΣ

© 2014 COPΥRIGHT 4 TΡΟΧΟΙ™.  ALL RIGHTS RESERVED

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

.Γρηγορίου Λαμπράκη 403 - Κερατσίνι  Τ.Κ. 187 57