Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας 4τροχοί, με 25ετή εμπειρία στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτου και ελαστικών μοτοσικλετών, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους των οχημάτων.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρωπαϊκής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας με διάθεση χονδρική - λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους μεταχειρισμένων ελαστικών - ζαντών και για όλους τους τύπους οχημάτων, σε ποιότητα ασυναγώνιστη και τιμή μοναδική για την Ελληνική αγορά !

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλες τις εργασίες για την σωστή τοποθέτηση ελαστικών, επιδιόρθωση ελαστικών, επιδιόρθωση ζαντών, αλλαγή αναρτήσεων, ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. Επίσης, το κατάστημα μας διαθέτει μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας.

  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ  
PHOTO GALLERY ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΖΑΝΤΕΣ

© 2014 COPΥRIGHT 4 TΡΟΧΟΙ™.  ALL RIGHTS RESERVED

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

.Γρηγορίου Λαμπράκη 403 - Κερατσίνι  Τ.Κ. 187 57